Äiti on rakas - joka päivä!

 
Äiti kuulee ainakin kerran vuodessa olevansa maailman paras ja rakkain. Hän on sitä kuitenkin joka päivä - kerro se hänelle! Anna hänelle lahja, joka muistuttaa rakkaudestasi joka päivä.

Kerro kannustavien Ihailen Sinua -magneettiemme avulla, mitä kaikkea ihanaa ja rakasta juuri Sinun äitisi onkaan!

Ainakin äiti on aina oikeassa, hän on taitava, luotettava, ihana ja rakas! Valitse suosikkisi ihastuttavista jääkaappimagneeteistamme ja vie lahjasi valmiiksi jääkaapin oveen - ja katso milloin hän ne huomaa!


Ihailen Sinua -magneetit
 

Äidin rakkaus koskettaa!

 
Koru on koskettava tapa kertoa omista tunteistaan. Sisäinen jumalatar® -koruissa viestinä on myös äidin nostaminen arvoiseensa asemaan - jumalatarten kastiin! Valitse äitiyttä edustavista jumalattarista se, joka mielestäsi parhaiten kuvastaa oman äitisi tai omien lastesi äidin persoonaa ja kerro rakkaudestasi Lumottua elämää -rannekorulla!

Äidin rakkaus -korussa on erilaisia äitiyteen ja äitienpäivään liittyviä amuletteja äitienpäiväruusuineen ja sydämineen. Mukana on myös jumalatar-riipus, johon voit itse valita sopivan jumalattaren.

Klikkaa itsesi verkkokauppaamme ja tilaa heti ihana äitienpäiväkoru omalle äidillesi tai vaimollesi! Korun hinta on vain 27€


Äidin rakkaus -rannekoru 

Äidille ihana jumalatarmuki omalla nimellä!

 
Valitse mieleisesi jumalatar kuvastamaan äidin persoonaa ja tilaa hänelle nimikkomuki upealla jumalatarkuvalla! Mukiin kirjoitetaan valitsemasi etunimi joko toiselle tai kummallekin puolelle mukia. Halutessasi voit valita "nimeksi" myös sanan "Äiti". Monen mielestä se on maailman kaunein sana.

Klikkaa itsesi verkkokauppaamme ja tilaa heti upea nimikkomuki omalle äidillesi tai vaimollesi! Saat nyt suositun jumalatarmukin omalla nimellä varustettuna hintaan 13,90€

Mukit kestävät mikron ja konepesun.


Muki omalla nimellä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!