Amaterasu - japanilainen auringon jumalatarKuva: "Amaterasu"
© Jonathon Earl Bowser

Amaterasu loukkaantui veljensä huonosta käytöksestä ja piiloutui luolaan taivaan reunalle. Hän sulki luolan oviaukon valtavan suurella kivellä, ja maailma pimeni. Pimeyden turvin pahat henget uskaltautuivat esiin piilopaikoistaan. Tästä kauhistuneina jumalat pitivät kokouksen ja päättivät houkutella Amaterasun ulos luolastaan. 


Jumalat toivat luolan suun eteen suuren peilin ja ripustivat puiden oksiin kauniita jalokiviä. Naurun jumalatar Uzume alkoi tanssia ja laulaa luolan edustalla. Nauru ja kovaääninen musiikki houkuttelivat Amaterasun luolan suulle raottamaan kiveä. Nähdessään oman kuvajaisensa suuressa peilissä Amaterasu ihastui niin suuresti, että kurkisti vielä pidemmälle nähdäkseen paremmin. Silloin jumalat tarttuivat häneen ja vetivät hänet ulos luolasta, takaisin taivaalle, ja valo palasi maailmaan.


Amaterasu sädehtii valoa ja kauneutta ympärilleen ja valaisee toistenkin tien. Hän nostaa peilin sinunkin silmiesi eteen ja sanoo: katso, miten kaunis olet!


Kun olet tyytyväinen itseesi, sinun on helpompi säteillä valoa myös toisille. Tee siis tänään jotain ihanaa oman kauneutesi hyväksi, niin että voit ihailla itseäsi uudesta perspektiivistä! Käy kampaajalla, hierojalla tai manikyyrissä, ja nauti naiseuden turhamaisesta puolesta täysin siemauksin, vailla häivääkään huonosta omatunnosta. Sinä olet sen arvoinen!


Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:

 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästäCopyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!