Brigid - kelttiläinen tulen ja runouden jumalatarKuva: "Brigid"
©Jonathon Earl Bowser
Tulen valtiatar Brigid on seppien suojelija mutta myös inspiraation jumalatar, joka antaa voimia runoilijoille ja parantajille.
Brigid pukeutuu vihreään viittaan, joka suojelee kaikelta pahalta. Brigidin uskotaan olevan viittoineen läsnä kaikissa synnytyksissä.

 Brigid on kolminkertainen jumalatar: hän edustaa hedelmällisyyttä, viisautta ja käsityötaitoa. Katolisen kirkon levittäytyessä Irlantiin Brigid kanonisoitiin katoliseksi pyhimykseksi. Legendat kertoivat hänen olleen kätilönä Neitsyt Marialle ja ennustaneen kristinuskon saapumisen. Brigidin palvomiseksi rakennetut temppelit muutettiin tuolloin luostareiksi ja papittaret ryhtyivät nunniksi. Luostarit pitivät yllä Brigidin pyhää tulta vuosisatojen ajan, mutta vuonna 1960 Brigid poistettiin katolisten pyhimysten joukosta. Hänen liekkiään varjellaan kuitenkin tänäänkin monissa uusissa pakanauskonnoissa.

 Brigid muistuttaa sinua siitä, että naiseus merkitsee jatkuvaa muutosta. Jotta muutos voisi tapahtua, on vanhan ensin kuoltava. Anna siis menneen mennä, ja suuntaa katseesi tulevaan. Sinussa on voimaa parantua kaikista haavoistasi, kunhan päästät irti omasta tuskastasi. Suru saa ensin muuttua vihaksi, mutta sen jälkeen siitä täytyy päästää irti, ettei se muuttuisi katkeruudeksi ja lisäisi omaa taakkaasi. Nyt on uudistumisen ja irti päästämisen aika. Kokeile myös tunteittesi purkamista kirjoittamalla. Brigid on runoilijoiden suojelija.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Sisustustyyny 44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!