Eos - kreikkalainen aamuruskon jumalatarKuva: "Ancestors"
©Jonathon Earl Bowser
Aamunkoiton ja sarastuksen jumalatar Eos, joka tunnetaan myös nimellä Aurora, oli auringonjumala Helioksen ja kuun jumalatar Selenen sisar. Eos erehtyi rakkaussuhteeseen sodan jumalan Areksen kanssa ja sai mustasukkaisen Afroditen vihat niskoilleen. Afrodite kirosi Eoksen onnettomalla rakkaudella kuolevaisten kanssa, ja Eos tunnetaankin lukuisista rakkausseikkailuistaan.

Palavimmin Eos rakastui kuningas Tithonokseen, jota hän rakasti niin paljon, että pyysi Zeusta muuttamaan Tithonoksen kuolemattomaksi. Eos kuitenkin unohti pyytää nuorukaiselle myös ikuista nuoruutta, ja niin Zeus muutti tämän vanhaksi äijänkäppänäksi. Hampaaton vanhus oli Eoksen mielestä vastenmielinen, ja niinpä hän muutti itse Tithonoksen heinäsirkaksi.

Eos muistuttaa sinua siitä, miten tärkeää oman tavoitteen selkeyttäminen on. Vanha viisaus ”ole varovainen sen suhteen mitä toivot, sillä juuri sen saatat saada” on joskus pelottavan totta. Fantasiat saattavat toteutuessaan muuttua painajaisiksi, eikä särkynyttä unelmaa ole kenenkään helppo kohdata. Kaiken lisäksi universumi todella tuntuu toteuttavan toiveita äärimmäisen kirjaimellisesti.

Todellisuus ei läheskään aina yllä haaveiden tasolle. Älä siis etsi onnea sieltä, mikä sinulta puuttuu vaan sieltä, mitä sinulla jo on.


Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Suihkuverho 69,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä


Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!