Hera - kreikkalainen avioliiton jumalatarKuva: "Waiting for Parsival"
©Jonathon Earl Bowser
Nimi Hera tarkoittaa kreikaksi kaunista naista, ja Hesiodoksen runoteoksessa Jumalten synty Hera kuvataan Zeuksen kukoistavaksi kultasandaaliseksi puolisoksi. Hera on Zeuksen virallinen vaimo, ja omistautuvan ja uhrautuvan rakkautensa vuoksi häntä pidetään sitoutumisen jumalattarena.

Zeuksella oli tapana ottaa väkisin kaikki naiset ja jumalattaret, joita hän himoitsi. Hera osasi kuitenkin torjua hänet taitavasti. Mitä enemmän Hera vastusteli, sitä enemmän Zeus häntä halusi ja lupasi lopulta mennä hänen kanssaan naimisiin. Heidän intohimonsa oli niin suurta, että kuherruskuukausi kesti 300 vuotta.

Vähitellen Zeus kuitenkin palasi vanhoihin tottumuksiinsa ja loukkasi Heraa usein syvästi. Hera antoi miehelleen anteeksi tämän hairahdukset aina uudelleen, mutta kosti niille naisille, joiden kanssa Zeus häntä petti.

Heran viesti sinulle on: rakasta! Olipa ongelma mikä tahansa, oikea vastaus on rakkaus. Anteeksiantaminen on monesti vaikeaa, mutta todellinen anteeksianto puhdistaa ja keventää mieltä ja saa taivaat hymyilemään kanssasi. Sitä paitsi, jos rakastat puhtaasti ja pyyteettömästi, ilman rajoja, sinulla ei ole mitään anteeksi annettavaa.

Pettymys ja katkeruus ovat taakkoja, jotka painavat vain omia hartioitasi. Tiputa ne siis pois ja jatkaa matkaasi kevyemmin mielin. Väärintekijä saa kyllä tuntea tekojensa seuraukset omassa elämässään..

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Suihkuverho 69,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä


Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!