Inanna - sumerilainen viisauden jumalatarKuva: "Primeval Geometry"
©Jonathon Earl Bowser
Inanna sai suuret voimansa huijaamalla isältään, pääjumala Enkiltä tämän työkalut ihmisten sivistämiseen ja hänestä tuli totuuden, oikeudenmukaisuuden ja kädentaitojen hallitsija.

Inanna lähti Manalaan lohduttamaan sisartaan, joka oli joutunut miehensä hylkäämäksi. Manalan portinvartijat vaativat yksi kerrallaan Inannaa luopumaan jostain asusteestaan, ja niinpä hän seitsemännen portin läpi kuljettuaan seisoi täysin alastomana sisarensa edessä. Tämä oli kuitenkin katkera sen vuoksi, että Inanna ei ollut tullut tapaamaan häntä aikaisemmin, joten sisar surmasi Inannan ja ripusti hänen ruumiinsa seinälle roikkumaan.

Enki muotoili kaksi pientä olentoa kynsiensä alla olevasta liasta ja lähetti niiden mukana Inannalle elämän vettä ja ruokaa. Inanna elpyi, ja sai luvan palata maailmaan, jos lähettää jonkun tilalleen. Inannan mies Dumuzi oli anastanut vallan, ja raivostunut jumalatar lähetti miehensä manalaan. Lepyttyään hän katui ja yritti saada miestä takaisin itselleen. Sisar suostui vain puolittain, ja Dumuzi pääsi maan päälle vain puoleksi vuodeksi kerrallaan. Hänen paluustaan alkoi aina kevät ja satoisa kausi.

Inanna rohkaisee sinua itsetutkiskeluun. Riisu yltäsi ne naamiot, jotka elämä on päällesi pukenut, ja kohtaa itsesi kasvoista kasvoihin. Kun olet päässyt perille ja huomaat, että sinulla on yksi hyvä ja kymmeniä huonoja piirteitä, keskity siihen yhteen ainoaan hyvään ja unohda ne huonot. Jos keskityt siihen, mikä sinussa on hyvää, se voimistuu. Silloin sinun on mahdollista kohdata sekin päivä, jolloin heikkoutesi ovat muuttuneet vahvuuksiksi.
Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Suihkuverho 69,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!