Irene - kreikkalainen rauhan jumalatarKuva: "Invariance and Enlightment"
©Jonathon Earl Bowser
Ajankierron jumalattaria kutsuttiin horiksi, ja he valvoivat vuodenaikojen vaihtumista ja Olympos-vuoren porttia. Horista kukoistavin oli Irene, joka edusti kevättä. Hänen kaksi sisarustaan olivat kesäinen Eunomia, jonka vastuulla oli järjestys ja syksyinen Dike, joka edusti oikeutta. He olivat Zeuksen ja Themiksen lapsia, ja heidän tehtävänsä oli suojella kuolevaisten ihmisten aherrusta.

Irene on rauhan tuoja ja diplomaatti. Hän rohkaisee sinua säilyttämään tyyneyden kaaoksen keskellä. Vaikka tilanne saattaa näyttää aivan katastrofaaliselta ja voi ollakin sitä monista näkökulmista katsottuna, voit olla varma että tästä vastoinkäymisestä saamasi oppi on hyödyksesi jossain muussa tilanteessa. Älä siis suotta lisää kaaosta hermostumalla siitä itse. Tee mitä voit, ja katso mihin se riittää.

Olet osa koko maailmankaikkeutta, ja se kyllä pitää huolta omasta tasapainostaan. Et siis ole koskaan yksin, vaan palanen siitä kokonaisuudesta, joka pyrkii koko ajan kohti sisäistä rauhaa. Voi olla, että sinun yksityinen kaaoksesi on tarpeen, jotta jokin suurempi kokonaisuus pystyisi saavuttamaan rauhan.

Asioilla on taipumus järjestyä, ja kiperinkin pulma ratkeaa ennen pitkää jollakin tavalla. Se ei ehkä ole sitä mitä odotit, mutta silti se tuo tullessaan vastauksen. Joskus paras tapa toimia on vain odottaa ja katsoa, mitä tuleman pitää.
Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Suihkuverho 69,90€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!