Ishtar - babylonialainen sodan ja seksin jumalatarKuva: "Desert Dancing"
©Jonathon Earl Bowser
Ishtar oli voimakas jumalatarhahmo koko muinaisen Babylonian alueella, ja hänen palvontaansa liittyi paljon seksuaalisia riittejä. Ishtaria pidettiin Egyptin ja Assyrian alueilla sodan ja taistelun jumalattarena, mutta ennen kaikkea hän oli naiseuden ja hedelmällisyyden jumalatar. Hän oli Venus-planeetan valtiatar ja hallitsi myös naisten kuukautiskiertoa. Hänellä uskottiin olevan myös parantavia voimia.

Yhdessä auringon jumala Shamashin ja kuun jumala Sinin kanssa Ishtar muodosti taivaallisen kolminaisuuden. Tässä muodossa Ishtaria symboloi ympyrän sisälle piirretty tähti, jolla on 6, 8 tai 16 sakaraaa. Voimakkaan seksuaalisuutensa takia Ishtaria on pidetty prostituoitujen suojelijana, ja hänen palvelumenoihinsa liittyvien papittarien uskotaan harjoittaneen myös temppeliprostituutiota.

Ishtar varoittaa sinua antamasta itsestäsi enemmän kuin mihin lopulta olet itse valmis. Ishtar muistuttaa myös, että syyllisyydentunto ei ole oikea motiivi toisten auttamiseen. Jos teet jotain toisten hyväksi velvollisuuden tunnosta tai syyllisyyden painamana, et tuo todellista apua, vaan levität ympärillesi negatiivista ilmapiiriä ja laajennat syyllisyyden taakkaa. Odota siis sellaista hetkeä, kun olet itse aidosti halukas tekemään tehtäväsi.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Suihkuverho 69,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä


Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!