Ix-Chel - mayojen kuun jumalatarKuva: "Red Star Rising"
©Jonathon Earl Bowser
Maya-kulttuurin äitijumalatar Ix-Chel synnytti auringon kanssa kaikki muut jumalat. Hän rakasti miestään palavasti, mutta mustasukkainen ja epäluuloinen puoliso teki Ix-Chelin elämästä painajaista. Aurinkojumala Kinich Ahau milloin heitti vaimonsa väkivalloin pois luotaan, milloin kerjäsi tätä palaamaan takaisin luvaten ikuista rakkautta ja hyvää kohtelua. Koska lupaukset eivät koskaan pitäneet paikkaansa, kuun jumalatar Ix-Chel pakeni viimein miehensä luota. Hän odotti kunnes mies nukahti, taikoi itsensä leopardiksi ja katosi yöhön. Sen jälkeen hän muuttui näkymättömäksi aina kun Kinich Ahau yritti löytää hänet – eivätkä kuu ja aurinko enää kohdanneet toisiaan.

Pakonsa jälkeen Ix-Chel keskittyi auttamaan naisia erityisesti synnyttämisessä. Ix-Chelistä tuli myös sielujen hallitsija kuoleman jälkeen.

Ix-Chel rohkaisee sinua asettamaan omat rajasi. Hän auttaa sinua myös huomaamaan mitkä negatiiviset voimat rajoittavat elämääsi ja rohkaisee sinua päästämään niistä irti. Älä hyväksy elämääsi mitään sellaista fyysistä tai psyykkistä väkivaltaa, joka heikentää omaa käsitystäsi itsestäsi. Sinun kehosi on osa pyhintä naiseuttasi, ja sinulla on siihen täydellinen määräysvalta. Jos sinua ja rajojasi ei kunnioiteta, kerää voimasi ja lähde pois.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€
Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!