Sisäinen jumalatar® -päivä 25.8.2012 Asikkalassa

 
 
 
Haluaisitko vahvistaa intuitiotasi ja löytää oman sisäisen voimasi? Haluaisitko tutustua paremmin Sisäinen jumalatar® -kirjan jumalattariin ja löytää omat suosikkisi? Tahtoisitko oppia tulkitsemaan jumalatarkortteja ja auttaa ihmisiä niiden avulla? Kiinnostaisiko Sinua osallistua ihan oikeaan meedioistuntoon ja ehkä päästä yhteyteen edesmenneiden läheistesi kanssa? Haluaisitko yhden päivän ajan unohtaa arjen murheet ja keskittyä siihen, mikä Sinussa on kaunista?  Tule Asikkalaan viettämään jumalatarpäivää!Ilmoittaudu tästä

 
Ohjelma:
 
10:00 - 10:30
Kokoontuminen Asikkalassa osoitteessa Tehtaantie 1, 17200 Vääksy
Aamukahvi
 
10:15 - 10:30
Tervetuloa 
 
10:30 - 11:30
Jumalatar sisälläsi, Merja Hirvisaari
 
11:30 - 12:30
Tähtikarttoja ja kauniita kynsiä
 
12:30 - 13:00
Lounas (ei sisälly kurssin hintaan)
 
13:00 - 15:00
Meedioistunto, 
Irene Nadén
 
15:00 - 15:30
Kahvi
Kauniita kynsiä
 
15:30 - 17:00
Opi käyttämään jumalatarkortteja, Merja Hirvisaari
Mahdollisuus henk. koht. meedioistuntoon, Irene Nadén
 
17:00 - 18:00
jumalatar.fi -tuotteet
tähtikarttoja
 
Kurssipaikka:

 
Sisältö:
 
Jumalatar-päivän aikana opit tekemään tulkintoja Sisäinen jumalatar® -kirjan ja ennustuskorttien avulla. Käymme läpi kaikki jumalattaret ja korttien apusanat sekä korttien taustalla olevaa astrologiaa ja numerologiaa. Haemme tietä oman intuitiomme lähteille ja rohkeutta luottaa sisimmän ääneen. Päivän jälkeen pystyt tekemään tulkintoja myös muille ja saat mukaasi todistuksen osallistumisestasi Sisäinen jumalatar® -tulkintakurssiin.

Jumalatar-päivään kuuluu myös kahden tunnin mittainen meedioistunto. Sen vetää tunnettu ja rakastettu suomalainen meedio Irene NadénKaikille yhteinen istunto kuuluu kurssin hintaan, mutta sen jälkeen kurssin osallistujilla on halutessasi mahdollisuus myös yksityisistuntoon erillistä 50 euron maksua vastaan. Aikaa on rajoitetusti, joten jos haluat yksityisistunnon, varaa se heti. Ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jokainen kurssin osanottaja saa mukaansa tulostettuna oman henkilökohtaisen tähtikarttansa. Muista ilmoittaa tarkka syntymäaikasi ilmoittautumisen yhteydessä. Viisi onnekasta saa päivän aikana myös tulkinnan kartalleen. Tulkinnat arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Tähtikartat kuuluvat kurssin hintaan.

Paikalla on myös kaksi kosmetologi-opiskelijaa tekemässä minimanikyyrejä (kynsien lakkaus ja kevyt käsihoito).  

 
Hinta: 90€

Huom! Jos olet ostanut uuden Sisäinen jumalatar® -kirjan ennen kurssia, voit 
vähentää maksamasi hinnan kurssin kokonaishinnasta. Ota oma kirjasi ja kortit mukaan!

Hintaan eivät sisälly matka- ja mahdolliset majoitus- tai ateriakulut. 
Lähettyvillä on mahdollisuus lounastaa edullisesti, voit myös ottaa omat eväät mukaan.

Minimanikyyrejä tehdään klo 11-15 ilman eri veloitusta, niin monelle kuin ko. aikana ehditään. Ilmoittaudu listalle heti saapuessasi.
Hintaan sisältyy :
  • Uudistunut Sisäinen jumalatar® -kirja kortteineen (arvo 44,70)
  • Luennot ja oppitunnit
  • Meedioistunto (yhteisistunto n. 2 h)
  • Tähtikartta-tulosteet ja voittajien tulkinnat
  • Aamu- ja iltapäiväkahvit


 
Ilmoittautuminen:
 
Ilmoittaudut kurssille täyttämällä lomakkeen linkistä "Ilmoittaudu tästä" ja maksamalla ilmoittautumisen yhteydessä puolet kurssihinnasta, 45 €, tilillemme FI19 1471 3000 1092 66 (jumalatar.fi). Ilmoittautuminen on sitova, eikä ennakkomaksua palauteta. Jos et pääse kurssille, lähetämme Sinulle ennakkomaksuasi vastaan uuden Sisäinen jumalatar®-kirjan kortteineen (arvo 44,70€ + postituskulut) lomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Loput kurssimaksusta sinun tulee maksaa 12.8.2012 mennessä. Vain koko kurssimaksun ajoissa suorittaneet saavat paikan kurssilta. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten toimi nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Majoitus ja toinen päivä:
 
Toimipisteeni lähellä, kävelymatkan päässä, sijaitsee Hotelli Tallukka, joka tarjoaa hyvin edullista majoitusta. Mikäli olet kiinnostunut ryhtymään Sisäinen jumalatar®-tuotteiden jälleenmyyjäksi tai haluat syventyä omaan tähtikarttaasi tai haluat minulta oman tullkinnan jumalatarkorteilla, jää yöksi Tallukkaan, niin jatkamme jumalatar-teemalla myös sunnuntaina!

Lämpimästi tervetuloa!
 
Merja Hirvisaari 
 
 
 
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!