Kaksoset 20.5.-21.6.
Vilkas - Utelias - Ihastuttava
 
Eläinradan radan Peter Pan, villi ja vapaa Kaksonen ei koskaan kasva kokonaan aikuiseksi. Ei niin, ettäkö hän olisi kypsymätön tai naiivi, päinvastoin – hän vain on Jumalten sanansaattajan ominaisuudessaan saanut synnyinlahjakseen ikuisen nuoruuden salaisuuden. Hän ei lakkaa innostumasta, hän on aina valmis kokeilemaan jotakin uutta, ja aina hänen silmänsä säteilevät ilkikurista uteliaisuutta.

Merkuriuksen hallitsema Kaksonen on armoitettu puhuja. Silloinkin, kun kaikki se, mitä hän sanoo ei olekaan aivan totta. Ensin hän houkuttelee sinut myöntymään asioihin, joita et oikeasti mitenkään haluasi tehdä – ja jälkikäteen hän onnistuu vielä puhumaan pääsi pyörryksiin niin, ettet osaa hänelle vihainenkaan olla.

Kaksosten into kokeilla uutta ei kuitenkaan aina ole pelkästään positiivista. Hänen ei aina ole helppo paneutua tehtäviin riittävällä pitkäjännitteisyydellä, eikä kärsivällisyys ihmissuhteissakaan ole Kaksosen vahvimpia ominaisuuksia. Mutta kun tarvitaan ideoijaa ja projektien käynnistäjää, älykäs Kaksonen on elementissään. Hän pursuaa ajatuksia, hän innostaa puheillaan toisetkin mukaan... ja hehän voivatkin sitten hoitaa homman loppuun, kun Kaksonen on jo etsimässä itselleen uusia haasteita.

Kaksosissa ihmisen perimmäinen kaksijakoisuus on kaikkein voimakkaimmillaan. Jos oikein tarkasti katsot, saatat hyvinkin nähdä tämän hurmurin toisella olkapäällä enkelin ja toisella pienen paholaisen. Hän osaa olla äärimmäisen rakastettava, lempeä, kerrassaan hurmaava ihminen, joka kietoo sinut kuuteen kertaan pikkusormensa ympärille. Ja hän tekee sen niin ihastuttavalla tavalla, että nautit joka hetkestä, vaikka tiedätkin mitä tapahtuu. Ja seuraavassa silmänräpäyksessä hän voi olla kivikova julmuri, joka vähät välittää tunteistasi, kunhan saa oman tahtonsa läpi.

Kaksosten elämästä suuri osa tapahtuu hänen oman päänsä sisällä. Hän rakastaa pohdintoja ja filosofointia, hän lukee mielellään ja puntaroi lukemaansa, kehittelee ideoita edelleen, pohtii ja spekuloi. Saat hänestä innokkaan keskustelukumppanin, mutta väittelyyn ei kaksosta vastaan juurikaan kannata ryhtyä. Terävällä älyllään - ja vielä terävämmällä kielellään - hän päihittää sinut vaikka olisi väärässäkin.

Rakkaus

Kaksosia ei voi olla rakastamatta. Hurmaavampaa ilmestystä ei ole. Häntä vain on aivan mahdoton omistaa. Hän haluaa kyllä valloittaa sinut perusteellisesti ja kaipaa täydellistä huomiotasi, mutta hänelle itselleen sitoutuminen on myrkkyä, varsinkin miespuolisille Kaksosille. Varaudu ajatukseen, että vaikka hän jotenkin saa sinut uskomaan, että olet hänelle juuri se ainoa oikea, kulman takana voi olla yksi tai kaksi ihmistä, jotka hän on saanut ajattelemaan aivan samoin. Isän merkitys on Kaksosen elämässä suuri, naispuolinen Kaksonen helposti etsii isän piirteitä kumppanistaan. Miespuolinen Kaksonen voi aidosti rakastaa vain naista, joka on vahvempi ja itsenäisempi kuin hänen alistettu äitinsä.

Parhaan liiton Kaksonen solmii itsetunnoltaan vahvan Oinaan tai Leijonan kanssa. Erityisesti ystäviksi sopivat hyvin myös Vaaka, Jousimies ja Vesimies, jotka itse samanlaisina osaavat arvostaa itsenäistä ja vapautta rakastavaa Kaksosta. Herkän Ravun Kaksonen polkee jalkoihinsa, Kauris ja Neitsyt väsyvät hänen vauhtiinsa, Härkä ei häntä yksinkertaisesti ymmärrä.
Elementti: ILMA
Planeetta: Merkurius
Onnen väri: keltainen
Luonne: muuttuva
Onnen kivi: akaatti, turmaliini
Laatu: maskuliininen, positiivinen
Onnen päivä: keskiviikko
Avainsanat: nopeus, kommunikointi, kaksijakoisuus, äly
Onnen numero: 3, 6
Terveys: Kaksoset hallitsee hartioita ja niskaa. Selkävaivat yleisiä.
Sielujen sympatia: Vaaka, Vesimies, Oinas, Kaksoset, Jousimies
Haasteellinen suhde: Härkä, Skorpioni, Kauris


Kaksosten onnenkukat

Orkidea, kielo

 

Valloita Kaksonen orkidealla! 

 

Älykäs Kaksonen on viettelevä ja valloittava merkki, jolle eroottinen orkidea soveltuu erinomaisesti tunnuskukaksi. Hellyttävät leinikit kuuluvat myös Kaksosten merkkiin. 

 

Kreikkalaisessa mytologiassa orkidea sai nimensä Orchis-nimisen satyyrin mukaan. Tämä sortui vakavaan rikokseen yrittäessään raiskata Bacchuksen papittaren. Orchiksen ruumis heitettiin villieläinten raadeltavaksi ja lopulta hänet muutettiin orkideaksi. Kukan sanotaan muistuttavan miehisiä sukuelimiä, jotka Orchiksen saattoivat vaikeuksiin. Kreikassa naiset uskoivat pitkään pystyvänsä vaikuttamaan syntyvän lapsen sukupuoleen orkidean avulla. Jos he söivät kukan suuria juurimukuloita, lapsesta tuli poika. Pienet mukulat saivat aikaan tyttären.

 

Parhaiten puheliaalle Kaksoselle soveltuu kuitenkin kielo. Sen kerrotaan syntyneen Eevan kyynelistä, kun hänet karkotettiin Edenin puutarhasta, ja tarun mukaan lintumaailman kielinero, satakieli, laulaa lauluja rakkaudesta, kun kuun säteet heijastuvat kielon terälehdistä.


Jumalattaret Kaksosten merkissä:
 
Kaksoset

 
 
 
Ilma-elementin jokeri
 
 
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!