Kali - hindulainen vapauden jumalatarKuva: "Parsival's Lament"
©Jonathon Earl Bowser
Kali-jumalattaren nimi juontaa juurensa sanskritin kielen sanasta kal, aika. Kukaan ei pysty vastustamaan ajan säälimätöntä kulkua, mutta Kali yrittää vapauttaa sielun ruumiin kahleista, jotta sielu saavuttaisi rajattoman ”Minä olen” -tilan ruumiillisen ja rajallisen ”Minä olen kehoni”-tilan asemesta.

Kalia pidetään usein kuoleman jumalattarena, mutta hän tuo kuoleman vain illuusiolle elämän minäkeskeisyydestä. Hän haluaakin vapauttaa egon ikuiseen elämään, ei kuolemaan. Materialistinen ihminen, joka on kiintynyt maalliseen hyvään, näkee Kalin pelottavana ja julmana ilmestyksenä, mutta valaistuneelle ja henkiselle ihmiselle Kali näyttäytyy kauniina, lempeänä ja myötätuntoisena äitihahmona.

Kali rohkaisee sinua laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Elämän hektisyydessä aikasi ei riitä kaikkeen. Siksi on tärkeää, että tiedät mitä elämältäsi todella haluat. Kun tavoitteesi ovat selvillä, unohda muu ja keskity asioihin, jotka vievät sinut lähemmäksi tavoitettasi. Älä anna elämän turhuuksien johtaa itseäsi harhaan, vaan pyri keskittymään siihen, mikä on aidosti tärkeää. Muista kuitenkin vanha kiinalainen viisaus: mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhan hoito, eikä sekään ole niin kovin tärkeää.
Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€
Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!