Nosta Hänet jumalatarten kastiin!

Kauppa Jumalattaret Kirjat

Jokainen tuotteistamme on yksilöllinen, koska niihin valitaan teema ja jumalatar aina lahjan saajan mukaan. Kun haluat kertoa, että ystäväsi tai rakastettusi on aivan erityinen nainen, tee hänestä jumalatar Sisäinen jumalatar® -tuotteiden avulla!

Annamme sinulle lahjaideoita eri merkkipäiviä varten - poimi omasi ylänavigaation listasta. Voit myös tehdä jokaisesta päivästä juhlapäivän kertomalla rakkaimmillesi Sisäinen jumalatar® -tuotteiden avulla, miten tärkeitä ja rakkaita he sinulle ovat!

Valitse ensin oikea jumalatar joko intuitiivisesti kuvien tai horoskooppimerkin perusteella, tai nopealla jumalatar-testillämme ja rakenna sitten ihastuttava jumalatar-paketti tuotteistamme. Jokaisen tuotteen mukana tulee myös pieni esitelehtinen, joka kertoo valitsemasi jumalattaren tarinan.

Saat esimerkiksi hurmaavan, taatusti mieleisen lahjan horoskooppimerkin perusteella hyvinkin edullisesti. Tuoteyhdistelmä Muki, Lasinalusta ja Horoskooppikoru maksaa yhteensä vain 30,80€! Viereisessä kuvassa mukana on myös ihastuttava Lumottua elämää -rannekoru, jonka saat 27 eurolla. Rannekoruissa on useita eri teemoja häistä äitienpäivään.

Ihan tavallinenkin päivä muuttuu juhlaksi, kun jääkaappimagneetti sanoo sinulle heti aamulla herättyäsi: Olet kaunis!
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!