Maeve - kelttiläinen itsenäisyyden jumalatarKuva: "Gates of Valhalla"
©Jonathon Earl Bowser
Mahtava ja taitava Maeve juoksi nopeammin kuin hevonen ja kantoi olkapäillään ja käsivarsillaan villejä lintuja ja eläimiä. Maeven nimi tarkoittaa simaa. Hän meni mystisessä rituaalissa naimisiin jokaisen uuden kuninkaan kanssa ennen kuin tämä astui valtaan, ja siman juonti kuului vihkimisseremoniaan.

Maeve oli niin seksikäs, ettei yksikään mies pystynyt katsomaan häntä ilman, että kaatui maahan hillittömän himon halvaannuttamana. Siksi Maeve olikin pelottava taistelija, joka voitti yksin kokonaisia sotajoukkoja.

Maeve halusi olla taloudellisesti yhtä varakas kuin puolisonsa ja vaati että miehessä ei saanut olla pelkoa, ilkeyttä eikä mustasukkaisuutta. Maevella oli jatkuvasti useita rakastajia. Väitetään, että hän tarvitsi seitsemän miestä kerrallaan, ennen kuin sai tyydytyksen.

Maeve edusti itsenäisyyttä ja riippumattomuutta aikana, jolloin naisella ei ollut kumpaakaan. Hän rohkaisee sinua ottamaan oman elämäsi ohjakset käsiisi ja järjestämään asiasi niin, että olet taloudellisesti ja henkisesti riippumaton. Vasta silloin, kaikista siteistä vapaana, pystyt rakastamaan toista ilman rajoituksia.

Maeve muistuttaa myös, että suhteen päättyminen ei ole maailmanloppu. Rakkaudessa ei ole epäonnistumisia, sillä päättyväkin suhde antaa sinulle viisautta, jonka avulla kykenet kohtaamaan vieläkin syvemmän tunteen tason. On ihmisiä, jotka on tarkoitettu kulkemaan rinnallasi vain tietyn ajan. Kun heidän on aika jatkaa matkaansa eri suuntaan, anna heidän mennä. Silloin vapaudut itse jatkamaan omaa matkaasi sinne, minne koko ajan olet ollutkin menossa ja minne sinun on tarkoituskin mennä.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!