Magdalan Maria - Kristuksen kumppaniKuva: "Sanctuary"
©Jonathon Earl Bowser
Toinen kristinuskon tärkeistä Marioista, Kristuksen kumppanina ja opetuslapsena pidetty Magdalan Maria, on kokenut saman kohtalon kuin muutkin jumalattaret. Hänet on leimattu prostituoiduksi ja hänen merkitystään on vähätelty. Raamattu kuitenkin kertoo, että juuri Maria oli se ihminen, jolle Kristus ensimmäiseksi näyttäytyi kuolleista noustuaan. Hänelle Kristus jätti viestinsä vietäväksi muille opetuslapsille. Voiko mikään olla sattumaa Jumalan Pojan elämässä, vai valitsiko Kristus Marian?

Erään tulkinnan mukaan Da Vinci maalasi Marian Jeesuksen viereen viimeistä ehtoollista kuvaavaan tauluunsa, ja gnostilainen Marian evankeliumi kertoo, että Maria oli Jeesuksen kumppani ja hänelle niin rakas, että muut opetuslapset tulivat kateellisiksi.

Maria sanoo sinulle: Ole rohkeasti oma itsesi ja kulje pää pystyssä silloinkin, kun sinua ei hyväksytä. Älä välitä siitä, jos joku sinua tuntematta ja taustojasi tietämättä sanoo sinusta jotain pahaa. Hän heijastaa vain oman sisimpänsä rumuutta, ei peilikuvaa sinusta itsestäsi. Sinä tiedät totuuden, ja silloin kun itse seuraat sitä, minkä vakaasti uskot oikeaksi ja hyväksi, on yhdentekevää mitä muut sinusta ajattelevat.

Ei silti ole itsellesi vahingoksi, jos yrität ottaa selvää ja ymmärtää, miksi joku ihminen ryhtyy puhumaan sinusta pahaa. Jos et ole häntä tietoisesti loukannut, voi kyseessä olla väärinkäsitys, jonka korjaaminen tekee elämän helpommaksi teille molemmille.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!