Mnemosyne - kreikkalainen muistin jumalatarKuva: "Goddess of the Vale"
©Jonathon Earl Bowser
Muistin avulla pystymme järkeilemään ja perustelemaan valintojamme, mutta myös kaipaamaan ja ennakoimaan tulevaa. Muistin jumalatar Mnemosyne oli Kronoksen ja Gaian tytär, ja hänen tehtävänsä oli antaa kaikille asioille nimi. Mnemosyne oli myös yhdeksän muusan äiti. Kreikkalaisten muusien tehtävä oli inspiroida taiteilijoita mahdollisimman suuriin saavutuksiin.

Kerrotaan, että kuoleman rajalla ihmiset saivat valita, joivatko he vettä unohduksen lähteestä vai halusivatko he muistaa kaiken sen tuskan, mitä elämänsä aikana olivat joutuneet kokemaan. Ne jotka valitsivat unohduksen, joutuivat syntymään uudelleen, ja ne jotka halusivat muistaa, saivat jatkaa matkaansa Elysionin kentille, jossa he saivat elää yltäkylläisyydessä ikuisuuden.

Mnemosyne haluaa muistuttaa sinua sisälläsi uinuvasta jumalattaresta ja sanoo, että jos et itse usko itseesi ja kykyihisi, ei niihin usko kukaan muukaan. Unohda mieluummin turha vaatimattomuus ja lähde toteuttamaan luomisvoimaasi juuri sillä tavalla, mistä olet aina haaveillut!

Mnemosyne kehottaa sinua kirjoittamaan päiväkirjaa sekä valveilla olemisen hetkistä että erityisesti näkemistäsi unista. Näin talletat tärkeitä muistoja itsellesi, ja saat myös syvällisiä eväitä itsesi ymmärtämiseen, kun jumalatar sisälläsi pääsee puhumaan sinulle uniesi kautta.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!