Psykhe - kreikkalainen sielun jumalatarKuva: "Children of Eternity"
©Jonathon Earl Bowser
Psykhe oli alun perin kuolevainen, mutta tavattoman kaunis sellainen. Miehet menivät aivan sekaisin hänen viehätysvoimastaan, mutta Psykhe vähät välitti kosijoistaan. Afrodite kadehti Psykhen kauneutta ja päätti antaa tälle opetuksen – sillä tekosyyllä, että Psykhe muka väheksyi rakkautta. Afrodite käski Eroksen käydä ampumassa nuolensa Psykheen niin, että tämä rakastuisi maailman rumimpaan mieheen. Eros kuitenkin kompuroi ja ampui vahingossa omaan jalkaansa – ja niin hän itse rakastui palavasti Psykheen.

Päästäkseen jumalan vaimoksi ja voittaakseen Afroditen vihan Psykhe joutui käymään läpi vaativat haasteet. Hän joutui muun muassa käymään manalassa, joka oli kuolevaiselle vielä kauheampi paikka kuin jumalille. Psykhe sai kuitenkin auttajia kaikkialla, Persefonekin tuli hänen avukseen manalassa. Lopulta itse Zeus heltyi nuorten rakkaudesta niin, että nosti Psykhen jumalatarten kuolemattomaan kastiin.

Psykhe puhuu sinulle sielunkumppanuudesta. Siitä, miten todellinen rakkaus voittaa kaikkein vaativimmatkin esteet, jos niin on tarkoitettu. Ulkoisilla seikoilla ei ole merkitystä, kun kaksi yhteen kuuluvaa sielua kohtaa toisensa. Uskalla uskoa rakkauden ihmeeseen – se on ainoa tapa jolla voit sen saavuttaa.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!