Rapu 21.6.-22.7.
Herkkä - Huolehtiva - Vakava
 

Intuitiivinen Rapu kätkee kovan kuorensa alle äärimmäisen herkän ja tunteellisen ytimen. Tämä kunnianhimoisesti niin kotiinsa kuin työhönsäkin suhtautuva saksiniekka on puolustuskannalla koko ajan, mutta on suojauksensa laskiessaan äärimmäisen viehättävä, hellä ja aistillinen ihminen.

 

Menneisyys kulkee Ravun mukana aina. Koti, lapsuus, perhe ja niiden tuoma turvallisuuden tunne ovat Ravulle äärimmäisen tärkeitä. Jopa niin, että Ravun kumppanin täytyy tehdä aikamoinen työ päästäkseen elämään tämän silmissä omana itsenään, eikä äidin roolin jatkajana. Rapu on omistushaluinen ja ottaa tiukan saksiotteen rakkaistaan, eikä suhteen päättäminen ole hänelle koskaan helppoa. Mutta Ravun rinnalla rakkaus voikin olla ikuista.

 

Objektiivisuus ei ole Ravun vahvimpia puolia. Hän suhtautuu asioihin tunteella, ja arvioi tilanteita vain ja ainoastaan omien kokemustensa pohjalta. Vastapainoksi hän on saanut eläinradan herkimmän intuition, ja kykenee aistimaan kanssaihmistensä tunnetilat ja tarpeet tarkkuudella, joka on jopa pelottavaa. Anna Ravun seurata vaistojaan. Jos asetut poikkiteloin, joudut näkemään tämän intohimoisen rakastajan ja hellän hoivaajan herkkänahkaisen kääntöpuolen: oikuttelevan ja pisteliään kiukkupussin, joka osaa tehdä elämäsi todella tukalaksi.

 

Tunteiden vahvasti ohjaama Rapu on usein myös erittäin taiteellinen. Herkkyys heijastuu kyvyssä luoda kauneutta niin taiteessa kuin arjen askareissakin. Rapu on usein loistava kokki, koska ruoan valmistuksessa hän voi yhdistää sekä luovuutensa että hoivaamisviettinsä. Rapu on myös usein herkkä ja taitava muusikko. Ammatillinen kunnianhimo aiheuttaa varsinkin naisravuille suuria omantunnon tuskia silloin, kun lapset ovat pieniä, mutta hän yleensä menestyy sekä työssään että äitinä. Talous on Ravulla useimmiten varsin hyvässä hallinnassa.

 

Rakkaus


Suhteen alkuvaiheessa Rapu on yleensä hyvin varovainen, kuoreensa käpertyvä ja arka. Hänen on luotettava kumppaniinsa täydellisesti ja oltava varma siitä, että tunne on molemminpuolinen, ennen kuin hän uskaltaa avautua. Mutta kun pelko poistuu, Rapu on intohimoinen, hellä, aistillinen ja hurmaava kumppani. Hän tosin haluaa omistaa sinut täysin, joten jos rakastat omaa vapauttasi, älä rakastu Rapuun.

 

 Jos haluat sinua palvovan, kodista täydellisesti huolta pitävän ja vuoteessa kekseliään, sinulle jatkuvaa mielihyvää tuottavan kumppanin, Rapu on Sinun valintasi. Jos vielä satut itsekin kuulumaan veden merkkeihin, liittonne on täydellinen. Toiset Ravut, Skorpionit ja Kalat ymmärtävät täydellisesti Ravun herkän intohimon. Kauris, Neitsyt ja Härkä luovat hänen kanssaan kestävän ja onnellisen liiton, jossa koti on kaiken keskipiste. Tulen merkkien kanssa Rapu voi kokea ohimenevän, intohimoa pursuavan rakkaussuhteen, mutta etäiset ilman merkit puhuvat hänen kanssaan aivan eri kieltä.

 

Elementti: VESI
Planeetta: Kuu
Onnen väri: hopea, sininen
Luonne: johtava
Onnen kivi: kuukivi, helmi
Laatu: feminiininen, negatiivinen
Onnen päivä: maanantai
Avainsanat: 
koti, hellyys, syli, hoiva, kokkaus
Onnen numero: 4
Terveys: Rapu hallitsee rintakehää. Vatsavaivat yleisiä.
Sielujen sympatia: 
Härkä, Neitsyt, Kauris
Haasteellinen suhde: 
Oinas, Kaksoset, Jousimies

Ravun onnenkukat

Lotus, lumme, kalla, kukonkannus, kamomilla, kuusama.


Rapu rakastaa kukkia!


Herkkä Rapu on Kuun hallitsema, tunteellinen vesimerkki, hän antaa ja vastaanottaa kukkia mielellään. Ravulle kuuluvat niin vedessä kuin kuutamossakin kukkivat, valkoiset ja vaaleankeltaiset kukkaset. Lumme ja lootuksen kukka symboloivat valaistumista ja paratiisia, monen Ravun henkilökohtaisia tavoitteita. Egyptiläisessä mytologiassa universumin uskottiin olleen alkujaan ääretön meri, josta kohosi yksi yksittäin lootus. Kun kukka avasi terälehtensä, sen keskeltä syntyi auringonjumala Atum. Lumpeet olivat kreikkalaisissa jumaltarustoissa eroottisten nymfien nimikkokukkia, ja niiden latinalaiset nimet ovatkin Nymphaea-alkuisia.


Tunteellisen Ravun kimppuun kuuluu myös koskettavan kaunis kalla, joka edustaa kauneutta ja ylevyyttä, molemmat Ravun mieltä hyvin kuvaavia sanoja. Kuusaman tuoksu huumaa myös Ravun, mutta mitä tahansa kukkia hänelle annatkin, muista tehdä se tunteella - se hurmaa Ravun paremmin kuin mikään kukkanen!

 
 
 

Jumalattaret Ravun merkissä:
 
Rapu

 
 
Vesi-elementin jokeri
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!