Rhiannon - walesilainen kuun ja inspiraation jumalatarKuva: "A Beckoning Light"
©Jonathon Earl Bowser
Kaunis Rhiannon jätti keijukansan taakseen rakastuttuaan Walesin kuninkaaseen Pauliin. Paul rakastui Rhiannoniin ensi silmäyksellä, mutta tämä käski miehen odottaa vuoden ajan. Jos hän silloin vielä haluaisi Rhiannonin, he voisivat mennä naimisiin. Vuoden päästä Paul oli jo odottamassa Rhiannonia sovitulla kohtauspaikalla, ja lumoavat häät pidettiin taikametsässä.

Rhiannonista tuli Walesin kuningatar, mutta alamaisten oli vaikea hyväksyä hänen keijukaistaustaansa. Niinpä huolimattomien palvelustyttöjen oli helppo lavastaa Rhiannon syylliseksi, kun kuningasparin lapsi katosi palvelijoiden nukahdettua. Rhiannon joutui asumaan kuninkaanlinnan portilla ja tarjoutumaan kantamaan jokaisen vierailijan selässään linnaan. Hänen piti sanoa jokaiselle tulijalle, että hän on tappanut oman lapsensa ja joutuu siksi palvelemaan muita. Poika kuitenkin löytyi seitsemän vuoden kuluttua ja aiheettoman rangaistuksensa kauniisti kärsinyt Rhiannon saavutti kansan kunnioituksen

Myöhemmin Rhiannonin uskotaan muuttuneen järven jumalattareksi Vivienneksi, joka antoi Kuningas Arthurille tämän kuuluisan Excalibur-miekan ja auttoi tätä nousemaan kuninkaaksi.

Rhiannon muistuttaa sinua siitä, että rakastuessaan ensi silmäyksellä mies rakastuu sinussa näkemäänsä jumalattareen. Rakkaus ei sokaise, vaan saa näkemään sen todellisen kauneuden, mikä sinussa piilee. Arjen harmaudessa tuota säihkyvää näkyä ei kuitenkaan ole helppo enää uskoa todeksi. Älkää silti antako arjen harhauttaa teitä luulemaan, että jumalatar sisälläsi olisi kuollut. Jumalattaret eivät koskaan kuole.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€

Lue lisää
Tilaa tästä

Enkeleitä, on heitä! Ihanat enkelimukit Jonathon Bowserin enkelihahmoista!
Enkelimuki 11,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!