Sedna - eskimoiden meren jumalatarKuva: "Blue invariance of Water"
©Jonathon Earl Bowser
Sednan isä jäi leskeksi ja halusi luovuttaa vastuun tyttärestään jollekin toiselle miehelle. Sedna ei kuitenkaan kelpuuttanut ketään isän sulhasehdokkaista, vaan lähti lopulta tuskastuneena myrskylinnun mukaan, kun se lupasi viedä Sednan kuningattareksi upeaan kotiinsa. Upea koti osoittautui kuitenkin törkyiseksi pesäksi, ja lintu kohteli vaimoaan kuin orjaa.

Sedna rukoili isäänsä hakemaan hänet kotiin ja lopulta isä suostui. Kotimatkalla myrskylintujen lauma yritti hukuttaa heidän laivansa. Pelokas isä viskasi tyttärensä mereen. Kun Sedna yritti kiivetä takaisin veneeseen, isä leikkasi hänen sormensa ja kätensä irti. Sedna vaipui meren pohjaan ja siirtyi kuolleitten valtakuntaan, jota hän nykyisin hallitsee.

Sedna päättää metsästäjien ja kalastajien saaliit, ja taatakseen Sednan suosiollisuuden eskimoiden samaanit tekevät vaarallisia henkimatkoja hänen luokseen. He käyvät hieromassa hänen särkeviä jäseniään ja kohtelevat häntä kunnioittavasti. Silloin Sedna leppyy ja antaa meren eläinten tulla metsästettäviksi.

Sednan viesti sinulle on tämä: jokainen ansaitsee tulla kohdelluksi kunnioittavasti, olipa hän tehnyt millaisia virheitä tahansa. Älä suostu pilkan ja ivan kohteeksi äläkä syyllisty itse pilkalliseksi tai ivalliseksi vaikka olisit kuinka vihainen tahansa. Sinulla on oikeus tulla rakastetuksi ja kunnioitetuksi, ja sinulla on oikeus vaatia, että sinua kohdellaan hyvin. Älä kuitenkaan esitä vaatimustasi viha ja katkeruus sisimmässäsi, vaan ole valmis antamaan toisten virheet anteeksi samalla tavalla kuin toivot itseäsi kohdeltavan puutteinesi päivinesi.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Suihkuverhot 69,90€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!