Sekhmet - egyptiläinen auringon jumalatarKuva: "Cleopatra"
©Jonathon Earl Bowser
Sana "sekhmet" tarkoittaa arabiaksi vahvaa ja mahtavaa. Auringon jumalatar Sekhmetin edessä sanottiin paholaisenkin vapisevan, ja Sekhmet puolusti ennen kaikkea niitä, joita on kohdeltu väärin. Sekhmetiä pidettiin myös verenhimoisena sodan jumalattarena, ja niinpä hänen vastuullaan ovat myös naisten kuukautiset.

Leijonaemo puolustaa tulisesti laumaansa, ja Sekhmet kuvataankin joskus naiseksi, jolla on leijonan pää. Sekhmetille pyhitetyissä temppeleissä kasvatettiin usein leijonia.

Sekhmet rohkaisee sinua nostamaan pääsi pystyyn erityisesti silloin, kun sinua on kohdeltu väärin. Hän haluaa antaa sinulle voimaa puolustautua ja levittää balsamia minän kirveleviin haavoihin. Sinä olet vahvempi kuin itsekään oivallat, älä aliarvioi itseäsi. Älä lannistu paineiden keskellä, äläkä anna negatiivisuuden nujertaa sinua.

Sinunkin sisälläsi piilee nukkuvan leijonan voimat, joiden on nyt aika herätä puolustamaan sinua ja kaikkea sitä, mikä on sinulle tärkeää. Älä anna periksi! Se, että elämä juuri nyt on ahdistavaa, ei tarkoita että sinun pitäisi luovuttaa. Joskus on aikoja, jolloin ei pysty ottamaan kuin askeleen kerrallaan. Se riittää. Joskus ei jaksa sitä askeltakaan. Eikä tarvitsekaan. Sellaisena päivänä riittää, että jaksaa hengittää – pitäähän leijonankin joskus levätä. Mutta älä luovuta. Leijona sisälläsi haluaa taas jonain päivänä juosta, harja tuulessa hulmuten.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Suihkuverhot 69,90€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!