Selene - kreikkalainen kuun jumalatarKuva: "Cathedral of Illusion"
©Jonathon Earl Bowser

Kuun jumalatar Selene ratsasti vaunuissaan taivaan halki aina veljensä Helioksen jälkeen. Kerran hänen silmänsä osuivat nukkuvaan paimeneen, Endymioniin, joka oli niin tavattoman kaunis nukkuessaan, että Selene menetti hänelle sydämensä. Selene himoitsi miestä niin, ettei voinut kestää ajatusta tämän vanhenemisesta ja kuolemasta. 

 

Sisarensa Eoksen virheestä oppineena Selene pyysi Zeusta tekemään rakkaastaan kuolemattoman ja ikuisesti nuoren. Jumalille esitettyjen toivomusten täytyy kuitenkin olla täydellisiä, jos täydellisyyttä haluaa, ja niinpä Selenekään ei saanut aivan sitä mitä toivoi – vaan sen, mitä pyysi. 

 

Endymion sai ikuisen elämän ja ikuisen nuoruuden, mutta hänen ei annettu koskaan herätä unestaan. Endymion joutui siis nukkumaan ikuisesti. Hän ilmeisesti kuitenkin näki hyvin kauniita unia, koska Selene vieraili hänen luonaan joka yö  ja hyväili häntä kuun säteillä. Selenen ja Endymionin kerrotaan saaneen 50 tytärtä. Kaikki ovat hyvin kalpeita ja unisia.

 

Selene sanoo sinulle: Älä nuku onnesi ohi! Tartu tähän hetkeen ja toimi heti. Olosuhteet ovat juuri nyt sinulle otolliset! Selene muistuttaa sinua, että sinun on täysin mahdollista saavuttaa kaikki se rakkaus, mitä sydämesi kaipaa. Joskus rakastetuksi tuleminen on niin vaikeaa, että mieluummin uskottelet itsellesi, ettet ole enemmän arvoinen. Se ei kuitenkaan ole totta. Älä tyydy sellaiseen suhteeseen, jossa sydämesi kaipaus ei tyydyty. Kaikki unelmasi rakkaudesta on täysin mahdollista toteuttaa.


Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Lakana ja tyyny yht. 126,90€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!