Oinas    Härkä   Kaksoset   Rapu   Leijona   Neitsyt   Vaaka   Skorpioni   Jousimies  Kauris   Vesimies   Kalat 

Skorpioni 24.10.-22.11.
Intohimoinen - Jännittävä - Kiihkeä
 

Hiljainen ja syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni on monelle ikuinen arvoitus, jonka ratkaisun selvittäminen vie sekä järjen että sydämen. Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut – eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa.

 

Mystinen Skorpioni tutustuu kuolemaan jo elämänsä varhaisessa vaiheessa ja on koko elämänsä ajan kiinnostunut elämän suurista ja pienistä salaisuuksista. Hän pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa – eikä ehkä siksi itse ole valmis uskomaan toisista ihmisistä tai asioista pelkkää pintaa. Hän haluaa päästä syvemmälle – ja pääsee myös. Luonteeltaan hän on ehdottomasti lähempänä kyynikkoa kuin idealistia.

 

Skorpioni on äärimmäisen lojaali ystävä, joka on läheistensä puolesta valmis menemään äärimmäisyyksiin. Hänen pinnansa on pitkä, mutta kun se katkeaa, ei kenenkään ole turvallista olla lähietäisyydellä. Hän on ehdoton mielipiteissään ja vihaa epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjasta.

Vaikka tunteiden ilmaiseminen on Skorpionille hyvinkin vaikeaa, hän on erittäin voimakastahtoinen, ylpeä ja rohkea rämäpää joka tekee juuri niin kuin itse haluaa – ja saa yleensä myös muut ihmiset ympärillään noudattamaan tahtoaan.


Rakkaus

 

Intohimoinen skorpioni ei oikein koskaan tunne saavansa niin paljon rakkautta kuin haluaisi. Lapsuudesta asti, kun äiti oli aina kiireinen tai omissa ajatuksissaan, skorpioni on halunnut enemmän kuin mitä hänelle on annettu. Erityisesti miespuolinen skorpioni etsii äitiään myös naisystävistään. Skorpioni haluaa kaiken tai ei mitään, hänen rakkautensa on syvää, tulista ja usein myös takertuvaa. Hän on eroottisesti erittäin voimakkaasti latautunut ja on suurenmoinen rakastaja/tar, joka valloittaa "uhrinsa" niin fyysisesti kuin emotionaalisestikin. Hän on ihminen, jota ei voi vastustaa – ja jota ei voi unohtaa.

 

Mutta jos satut loukkaamaan Skorpionia, älä oleta hänen kääntävän sinulle toista poskeaan. Vihaisena hän on myrkyllinen ja pistävä. Suhteen kariutuminen – ja epäonnistuminen yleisemmälläkin tasolla – on Skorpionille todella kova pala, josta toipuminen voi viedä hyvin, hyvin kauan. Kärsimäänsä vääryyttä Skorpioni ei unohda koskaan.

 

Parhaiten tulisieluisen Skorpionin rinnalle soveltuvat toiset veden merkit, Kalat ja Ravut, jotka herkkinä tunneihmisinä pystyvät ymmärtämään hänen kätkettyjen tunteittensa syvyyden. Myös Kauriin kanssa Skorpioni pystyy rakentamaan kestävän ja vakaan suhteen, ja toisetkin maan merkit, Neitsyt ja Härkä tulevat hyvin hänen kanssaan toimeen, mutta tulen merkkien kanssa Skorpioni kokee yleensä vain hetken huumaa. Ilman merkit eivät ymmärrä hänen intohimonsa voimaa ja ahdistuvat hänen omistushalustaan.

Elementti: VESI
Planeetta: Mars, Pluto
Onnen väri: 
tummanpunainen, musta
Luonne: kiinteä
Onnen kivi: 
turkoosi, opaali
Laatu: feminiininen, negatiivinen
Onnen päivä: lauantai
Avainsanat: voima, vahvuus, karisma
Onnen numero: 8
Terveys: Skorpioni hallitsee sukuelimiä ja paksusuolta. Hyvä vastustuskyky, lihasjännitystä.
Sielujen sympatia: 
Rapu, Kalat
Haasteellinen suhde: 
Kaksoset, Vaaka


Skorpionin onnenkukat

Gerbera, amaryllis, vuokko ja kanerva


Skorpionin kukkaset kertovat paljon! Pluton ja Marsin hallitsema, intohimoinen ja mystinen veden merkki Skorpioni antaa itse kukkasia vain silloin, kun hänellä on todellista sanottavaa. Skorpionin ei aina ole helppoa löytää purkutietä voimakkaille tunteilleen. Symboliikka onkin siksi hänelle erityisen merkityksellistä. Luvassa on siis kiihkeä ilta, jos Skorpionilta kimpun saat!


Jos itse annat kukkia Skorpionille, valitse veden turkooseja sävyjä, sekä rakkauden kiihkeää punaista! Hehkuvat gerberat ja eroottisia vihjeitä antavat amaryllikset ovat Skorpionin omia kukkia, samoin kuin kaikki hämärässä kasvavat ja suojaisissa paikoissa piilottelevat kukkaset. Karujen maiden kasvit kuvaavat hyvin tätä sitkeää merkkiä. Metsävuokot ja kanervat kuuluvat Skorpionin kukkasiin.


Mytologiassa Amaryllis oli vaille vastarakkautta jäänyt paimentyttö, joka lävisti oman sydämensä synnyttääkseen uuden kukkasen kovasydämiselle miehelle, joka ei vastannut hänen tunteisiinsa.


Metsävuokko kertoo puolestaan tarinaa Adoniksesta ja Afroditesta. Rakastavaiset menivät metsästämään, mutta Afroditen entinen rakastaja, Ares halusi mustasukkaisena tuhota kuolevaisen suhteen omaan jumalattareensa. Ares muuntautui villisiaksi, ja pisti syöksyhampaillaan Adoniksen kuoliaaksi. Afrodite kiirehti rakkaansa avuksi, mutta haavoihin kaadettu nektari ei enää auttanut, sillä Adoniksen sielu oli jo siirtynyt manalaan. Sanotaan, että Afrodite kantoi Adoniksen pois metsästä, ja hänen haavoistaan valui vielä verta. Jokaisesta maahan pudonneesta pisarasta puhkesi metsävuokko.


Omalta rakastetultaan Skorpioni vaatii täydellistä uskollisuutta, ja on petetyksi tullessaan pistävän myrkyllinen. Niinpä myös monet myrkylliset kukat kuuluvat Skorpionin valtapiiriin.

 
 
 

Jumalattaret Skorpionin merkissä:

 
Skorpioni

 
 
Vesi-elementin jokeri


Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!