Sofia - kreikkalainen viisauden jumalatarKuva: "Matrix of Eternity"
©Jonathon Earl Bowser
Viisauden jumalattaresta kertovat myytit ovat hyvin erilaisia. Joidenkin mukaan hän osallistui maailman luomiseen Jumalan kanssa. Esimerkiksi Michelangelon freskosarjan kuvassa, jossa Jumalan sormi kurottuu kohti Aatamia, Jumalan kainalossa olevaa naista on veikattu Sofiaksi. Joidenkin mielestä Kuningas Salomon Viisaus ei ollutkaan hänen henkinen ominaisuutensa, vaan se kuvasi hänen vaimoaan Sofiaa. Joidenkin mukaan Sofia on kyyhkysen muodon ottanut pyhä henki. Joka tapauksessa Sofia edustaa sellaista pyhää viisautta, joka on ollut olemassa maailman alusta asti. Myös sanana sofia (σοφία) tarkoittaa kreikan kielessä viisautta.

Gnostilainen mytologia kertoo Sofian kahdesta pojasta, jotka olivat niin kateellisia äitinsä rakkaudesta ihmisiä kohtaan, että kielsivät ihmisiä syömästä viisauden siemeniä. Tällöin Sofia muutti itsensä käärmeeksi, joka kehotti ihmisiä olemaan kuuntelematta hänen mustasukkaisuuden sokaisemia poikiaan. Sofia piti maailmasta niin paljon, että hän halusi jäädä sinne. Ihmiset eivät kuitenkaan kuulleet hänen neuvojaan, vaikka hän huusi suureen ääneen. Tästä loukkaantuneena Sofia jätti maailman ja lupasi näyttäytyä vain niille, jotka vilpittömin ja tietoa janoavin mielin halusivat tavata nimenomaan hänet.

Sofia muistuttaa sinua naisen ikiaikaisesta viisaudesta. Luota vaistoihisi! Olet aivan varmasti kuullut sisäisen kuiskauksesi varoittavan sinua jostakin ja vasta virheen tehtyäsi todennut: ”olisi pitänyt uskoa”. Niin olisikin. Pysy herkkänä sisäiselle viisaudellesi, niin Sofia auttaa sinua valitsemaan oikein. Etsi myös aktiivisesti tietoa ja pyri ymmärtämään asioita paremmin, niin pelkäät vähemmän.
 
Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!