Omat onnenpäivät kalenteriin koko vuodeksi!Kalenteri Hiirimatto Personointi

Hurmaava lahjaidea hyvälle ystävälle, jolle haluat toivottaa onnea koko vuoden ajan! Ihana lahjapaketti rakastetulle, jonka haluat kertoa olevan sinun silmissäsi jumalatar!

Sisäinen jumalatar® - kalenteri on ainutlaatuinen, astrologinen onnenpäiväkalenteri

Pöytäkalenterissa jokaiselle horoskooppimerkille on oma, upea kuva-aihe. Peruskalenterissa siihen on merkiitty vuoden tärkeimmät astrologiset onnenpäivät, jotka koskettavat kaikkia. Halutessasi voit tilata kalenterin myöspersonoituna, syntymäaikasi mukaan lasketuilla onnenpäivillä varustettuna. Silloin annat arvostetun lahjan, joka on takuuvarmasti yksilöllinen - ja joka muistuttaa sinusta vuoden jokaisena päivänä.

Seinäkalenterin
 voit tilata vuodeksi eteenpäin lahjansaajan syntymäpäivästä lähtien. Silloin kalenteri on ajankohtainen lahja ympäri vuoden!

Pöytäkalenteri on samalla tyylikäs ja käytännöllinen kirjoitusalusta, jolla luot upeaa ilmettä myös työpöydälle! Tyyli täydentyy, kun tilaat kalenterin vierelle hiirimaton, jossa kalenterin jumalatar esitellään tarkemmin. Yhdistele upeiksi, uniikeiksi lahjapaketeiksi muutamalla kympillä!  (Pöytäkalenteri 24,90, Seinäkalenteri 26,90€, Hiirimatto 12,50€ ja personointi 10€)

 

Nosta Hänet jumalatarten kastiin!

Mukit Lasinaluset Korut
Jokainen tuotteistamme on yksilöllinen, koska niihin valitaan teema ja jumalatar aina lahjan saajan mukaan. Kun haluat kertoa, että ystäväsi tai rakastettusi on aivan erityinen nainen, tee hänestä jumalatar Sisäinen jumalatar® -tuotteiden avulla!

Valitse ensin oikea jumalatar joko intuitiivisesti kuvien tai horoskooppimerkin perusteella, tai nopealla jumalatar-testillämme ja rakenna sitten ihastuttava jumalatar-paketti tuotteistamme. Jokaisen tuotteen mukana tulee myös pieni esitelehtinen, joka kertoo valitsemasi jumalattaren tarinan.

Saat hurmaavan, taatusti mieleisen lahjan horoskooppimerkin perusteella hyvinkin edullisesti esimerkiksi yhdistelmällä Muki, Lasinalusta ja Horoskooppikoru. Kaikki yhteensä vain 30,80€! Kuvassa mukana myös ihastuttava Lumottua elämää -rannekoru, jonka saat 27 eurolla! Rannekoruissa on useita eri teemoja häistä äitienpäivään!
 

Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!