Mikä jumalatar sisälläsi puhuu?

Mikä jumalatar Sinun sisälläsi haluaa juuri nyt nousta esiin?

Sisäinen jumalatar® -kirja ja ennustuskortit ovat intuitiivisia työkaluja itsetuntemuksen, ymmärryksen ja hyväksynnän lisäämiseen. Niiden avulla voit nostaa itsesi ja ja ystäväsi jumalatarten kastiin.

Nosta pakasta yksi kortti tai opettele kirjan ohjeiden avulla tekemään ja tulkitsemaan 10 kortin ennustuspöytä!

Sisäinen jumalatar -kirjan ja korttien kuvituksesta vastaa maailmankuulu fantasiataiteilija Jonathon Earl Bowser. Kirjan on kirjoittanut Merja Hirvisaari. Kyseessä on kirjan toinen, uudistettu painos, jossa on yksi uusi jumalatar. Ennustuskortteihin on lisätty horoskooppimerkit ja tulkintaa helpottavat apusanat. 


Lue lisää
 

Haluatko tietää, mitä huomenna tapahtuu?

Sisäinen jumalatar® -kalentereihin on merkitty kaikki vuoden 2012 merkittävimmät astrologiset tapahtumat. Siinä kerrotaan myös minuutin tarkkuudella, milloin horoskooppimerkki vaihtuu - enää et joudu miettimään, oletko Kaksoset vai Rapu! 

Halutessasi voit tilata Onnenpäivä-kalenterin myös personoituna. Silloin kalenteriin merkitään omasi tai lahjan saajan syntymäajan perusteella henkilökohtaiset onnenpäiväsi!

Jokaiselle horoskooppimerkille on tehty oma kalenteripohja, jossa kerrotaan myös tähtimerkin tärkeimmät ominaisuudet, onnen kivet ja -värit sekä parhaiten yhteensopivat tähtimerkit.

Kalenteri on samalla tyylikäs kirjoitusalusta. Sen vierelle sopii upeasti Sisäinen jumalatar® -hiirimatto, jossa kalenterin jumalatar on esitelty tarkemmin.

Lue lisää


Kutsu luoksesi sitä, mitä haluat saada!

Sisäinen jumalatar® - korut ovat onnen amuletteja, joiden on tarkoitus vahvistaa kantajaansa elämän eri tilanteissa.

Valitse elämäntilanteeseesi sopiva teema ja täydennä korusi niiden jumalatarten kuvilla, joiden voimia juuri nyt tarvitset. Ympäröi itsesi niillä asioilla, joita haluat tavoittaa, vahvista uskoasi onnen amuleteilla - ja saavutat tavoitteesi helpommin!

Jokaisen naisen sisällä asuu ikiaikainen viisaus, jonka avulla löydät oikeat vastaukset ja saat voimaa voittaa kaikki vaikeudet. Ihmeet ovat mahdollisia, mutta niihin pitää ensin uskoa. Me kerromme sinulle, mihin voimaan muinaisissa jumalattarissa on aikoinaan uskottu ja yhdistämme jumalattaret Jonathon Earl Bowserin lumoaviin jumalatarkuviin ja upeisiin koruihin. Valitse sinä elämäntilanteeseesi sopiva koru - ja anna itsellesi lupa löytää sisäinen jumalattaresi!

Lue lisää

Henkeäsalpaavan kauniita sisustustuotteita!

Vanha sanonta kertoo, että elämäämme ei lasketa niiden henkäysten määrässä, jotka otamme, vaan niiden hetkien määrässä, jotka salpaavat henkemme. Sisäinen jumalatar® -verhoilla luot henkeäsalpaavia hetkiä ja inspiroivia elämyksiä kotiisi.

Mene jumalatarten kanssa suihkuun tai vuoteeseen ja luo olohuoneeseen aivan uusi ilme huikean kauniilla  paneeliverhoilla ja sohvatyynyillä! Jumalattaret ovat erityisen kauniita myös sisustustauluissa.

Lue lisääUskomattoman upeita liikelahjoja!

Valmistamme tuotteita myös räätälöityinä liikelahjoina. 

Jos tarvitset mukeja, magneetteja hiirimattoja, kirjoitusalustoja, tekstiilejä tai kalentereita omalla yritysilmeellänne omaa markkinointianne varten, ota yhteyttä. Teemme mielellämme tarjouksen!


Ota yhteysCopyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!