Uzume - japanilainen naurun jumalatarKuva: "Forest Mist"
©Jonathon Earl Bowser
Auringonnousun ja iloisten juhlien naurava jumalatar Uzume oli rohkea ja reipas jumalatar, joka häkellytti muita epäsovinnaisella käytöksellään. Silti – ja juuri siksi – hänellä on merkittävä rooli japanilaisissa jumalatarustoissa. Uzume tuli apuun silloin, kun kukaan muu ei uskaltanut tai osannut toimia. Uzume kohtasi vihollisenkin pelottomasti nauraen.

Tunnetuimpia Uzumen urotekoja oli auringonjumalatar Amaterasun houkutteleminen ulos luolasta naurun, striptease-tanssin ja häikäisevän peilin avulla. Kun muut jumalat pelkäsivät pimeydestä esiin nousseita pahoja henkiä, nokkela Uzume keksi iloisen tavan tavan ratkaista ongelma.

Uzume muistuttaa sinua naurun ja ilon tärkeydestä. Naurun parantava voima on nykyisin todistettu tieteellisestikin. Nauraessa aivoista erittyy mielihyvää tuottavia endorfiineja ja suurin osa kehon lihaksista rentoutuu. Ilon ja naurun arvoa ei aina ymmärretä, ja kovaäänistä ilonpitoa paheksutaan. Kuitenkin jo viisas Salomo kirjoitti Saarnaajan kirjassa: ”Ja minä ylistin iloa, koska ei ihmisellä auringon alla ole mitään parempaa kuin syödä ja juoda ja olla iloinen.” Järjestä siis iloisia juhlia ystäviesi kanssa, naurakaa yhdessä vedet silmissä ja antakaa elämän murheiden painua hetkeksi unhoon. Kaikelle on aikansa, juuri nyt tarvitset ilon ja naurun parantavaa voimaa.

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!
Paneeliverhot alk. 119,00€
Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä


Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!