Kuva: "Singer of the Autumn Lullaby"
©Jonathon Earl Bowser

Olet Demeter!

Äidillinen Demeter on tunnettu tyttärensä Persefonen tarinasta. Manalan jumala Hades iski silmänsä kauniiseen Persefoneen tämän käyskennellessä kukkaniityllä. Tyttärensä katoamisesta hätääntynyt Demeter suri ja etsi tytärtään niin lohduttomana, että unohti muut hedelmällisyyteen ja maanviljelyyn liittyvät tehtävänsä ja maa kuivui. Lopulta Zeus joutui lähettämään Hermeksen hakemaan Persefonen takaisin Manalasta. Hades ehti kuitenkin syöttää tälle granaattiomenan siemeniä, ja Persefone joutui viettämään yhden kolmasosan vuodesta Hadesin luona. 

Saatuaan tyttärensä takaisin Demeter antoi maan jälleen kukoistaa, mutta aina kun Persefone joutui palaamaan Manalaan, Demeter masentui, ja silloin alkoi talvi. Kevään koittaessa Persefone palasi taas äitinsä luokse.

 Demeterin viesti sinulle on se, että synkimmänkin ajan jälkeen koittaa uusi kevät. Demeter haluaa antaa sinulle voimaa selvitä vaikeuksiesi yli ja kannustaa sinua uskomaan itseesi haasteiden keskellä.

 Demeter muistuttaa myös siitä, että jatkuva negatiivisuus tukahduttaa luovuuden ja hedelmällisyyden. Älä siis suostu kuuntelemaan sellaisia ihmisiä, joilla on vain ikäviä uutisia kerrottavanaan, vaan katso maailmaa positiivisin silmin. 


Ympäröi itsesi jumalatar-energialla! Tässä esimerkkejä verkkokauppamme Sisäinen jumalatar® -tuotteista:
 

Mikä jumalatar sisälläsi haluaa tänään tulla esiin?
Sisäinen jumalatar® 
kirja ja kortit  44,70€
Lue lisää
Tilaa tästä

Sisusta häikäisevän kauniilla Jonathon Bowser -tekstiileillä!

Lue lisää
Tilaa tästä

Ympäröi itsesi jumalatar-energialla aamusta iltaan! 
Sisäinen jumalatar®-muki eri väreissä  12,90€
Lue lisää
Tilaa tästä

Onnenpäiväkalenteri horoskooppimerkin mukaan tai personoituna!
alkaen 24,90€
Lue lisää
Tilaa tästä


Vastaustesi perusteella näyttäisi siltä, että tarvitset elämääsi tällä hetkellä kaikkein eniten äitiyden jumalatarten viisautta ja voimia.
 
He ovat tukenasi naiseudessa kaikissa niissä asioissa, mitkä liittyvät äitiyteen; myös gynekologisissa vaivoissa, kuukautiskierrossa, odotusaikana ja synnytyksissä. 
 
Äitijumalattaret opastavat sinua suhteessa omaan äitiisi ja auttavat tyttären opastuksessa naiseuteen ja äidin rooliin. Lue lisää äitiyden jumalattarista aihepiiristä Äitiys ja synnytys.
 
Demeterillä on paljon voimia, mutta äitijumalattaren roolissa hän haluaa vahvistaa sinua omassa äitiydessäsi ja tukee ennen kaikkea äidin ja tyttären välisissä suhteissa. Jos haluat jumalatarten viisautta nimenomaan poikalapsen äitinä, ota avuksesi Isis-jumalattaren voimat. Jos sen sijaan kaipaat hoivaa naisellisiin vaivoihin tai etsit tukea äidiksi tulemisessa, ohjaamme sinut Brigidin luo. 
 


 
Copyright 2013  ©jumalatar.fi - All rights reserved
Kaikki jumalatar.fi -sivuston materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Ethän käytä ilman lupaa!