Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"Cascade", ©Jonathon Earl Bowser"Cascade", ©Jonathon Earl Bowser

Freija - norjalainen rakkauden ja kauneuden jumalatar

Norjalaisessa jumalatarkaksikossa Freija edustaa sensuellia rakkautta ja fyysistä kauneutta, ja Frigga lempeää äitiyttä. Freija oli jumalista kaikkein kaunein. Vaikka hänellä oli useita rakastajia, hän oli kuitenkin naimisissa mystisen Od-jumalan kanssa, jota hän rakasti syvästi. Od joutui meren vangiksi ja muuttui merihirviöksi, mutta kaunis Freija ei väistynyt hänen rinnaltaan. Hirviö tapettiin, mutta Od pääsi kuitenkin sotureiden taivaaseen Valhallaan ja Freija vieraili usein hänen luonaan.

Seksuaalisesti kyltymätön Freija on myös revontulien, hyvän musiikin ja kauniiden kukka-asetelmien jumalatar.

Freija kehottaa sinua iloitsemaan ja rentoutumaan. Hän rakastaa aistien leikkejä ja opastaa sinua käyttämään niiden kaikkien apua vietellessäsi kumppanisi yhä uudelleen. Ruoallakin on seksileikeissä monta tehtävää. Freija pyytää sinua antautumaan oman kehosi kutsulle ja nauttimaan naiseudestasi ilman estoja.

Haluaminen ei ole pahasta, mutta on tärkeää tietää mitä todella haluaa, ettei ajaudu tavoittelemaan vääriä asioita. Myönnä itsellesi ensin tarpeesi ja pyri sitten hahmottamaan, miten voit saavuttaa haluamasi. Kun halusi ja kaipauksesi kohde on kirkkaana mielessäsi, pystyt paremmin keskittymään sen tavoittamiseen ja halusi tyydyttämiseen niin, ettei polttavaa janoa enää jää jäljelle, vaan mielesi saa rauhan.

Aistinautintoja voi tarjota itselleen silloinkin, kun lähettyvillä ei ole seksikumppania. Milloin viimeksi hait kukkakaupasta kauniin kimpun ihan vain omaksi iloksesi?