Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mikä jumalatar Sinun sisälläsi haluaa juuri nyt nousta esiin?

Sisäinen jumalatar® -kirja ja ennustuskortit ovat intuitiivisia työkaluja itsetuntemuksen, ymmärryksen ja hyväksynnän lisäämiseen. Niiden avulla voit nostaa itsesi ja ja ystäväsi jumalatarten kastiin.

Nosta pakasta yksi kortti tai opettele kirjan ohjeiden avulla tekemään ja tulkitsemaan 10 kortin ennustuspöytä!

Kirja myydään aina yhdessä ennustuskorttien kanssa. Korttipakan voi ostaa myös erikseen.

Jumalattaret kuvastavat niitä ikiaikaisen naiseuden voimia, joita meissä kaikissa piilee - ja joita kenenkään ei pitäisi joutua piilottamaan.

Sisäinen jumalatar -kirja tutustuttaa lukijansa eri uskontojen ja kulttuurien jumalattariin kreikkalaisesta Afroditesta hindulaisuuden Taraan, japanilaisesta auringon jumalattaresta Amaterasusta saksalaiseen veden jumalattareen Ondineen. Jokaisella kirjan jumalattarista on erilainen viesti, joka opastaa sinut kohti niitä huippuja, jotka jokainen nainen voi elämässään saavuttaa.

Sisäinen jumalatar -kirjan ja korttien kuvituksesta vastaa maailmankuulu fantasiataiteilija Jonathon Earl Bowser. Kirjan on kirjoittanut Merja Hirvisaari.

Kyseessä on kirjan toinen, uudistettu painos, jossa on yksi uusi jumalatar ja kaksinkertainen määrä kuvia. Ennustuskortteihin on lisätty horoskooppimerkit ja tulkintaa helpottavat apusanat. Tulkinnan uudet ohjeet on lisätty kirjan uuteen painokseen.

Kirja on sidottu ja kauttaaltaan nelivärinen. Kansissa on upea, pehmeä samettilakkaus. Sivuja on 167. Korttipakassa on 56 korttia. Jumalattaret on jaettu neljään maahan ja jokaisella maalla on oma jokeri. Pakkaa voi käyttää myös tavallisina pelikortteina.

ISBN: 978-952-67650-0-6

Tilaa oma Sisäinen jumalatar-kirjasi verkkokaupastamme!